Дива свобода за рождения ми ден : )

Мили ми приятели,

Аз, да ви кажа, всяка година си имам рожден ден. Официален такъв. (Иначе доста често ми се случва да се раждам наново.)

И последните 2 години си прося някакви подаръци от всички!

Първият път си поисках:

първо) Помислете за момент за онези, които обичате. А после им кажете, че ги обичате, и
второ) Ако имате нещо, което чувствате като важно – някаква кауза, организация, инициатива и др. такива – направете нещо за него.

А вторият:

Отделете на 25-ти някакво време – 2, 10, 15, 180 минутки : )
И изтворете нещо свое : )

(Де да знам какво?! Измечтайте собствения си рожден ден. Или живота си след 2 години. Или напишете хумореска за главоболието си. Направете пудинг. (за мен баклава, моля!) Или направете червена пеперуда и я закачете на огледалото в банята. Или, като се запоти това огледало докато се къпете, изрисувайте го с море и вие скачащи, тичащи и смеещи се сред вълните. Напишете онова за сайта, дето толкова му се каните. Или си зашийте копчето на любимата лятна риза, най-сетне : )))) Не знам! : )))))))

 


 

Ред е на “Моят ден, трети рунд“!

Джой АдамсънЖивотните винаги са били изключително важни за мен. Всичко започна с Джой Адамсън и “Лъвицата Елза”. Детските ми мечти бяха пълни с диви животни, диви места и аз, даваща възможност за живот на едните в другото. Дните ми бяха пълни със сериозна зоологическа литература (едва последните години започнах да наваксвам с приказките и детските книжки).

Но само преди няколко месеца си дадох сметка, че занимаването ми с домашни животни… е само компенсация, опит да запълня неосъществените си мечти.

Обаче, докато аз съм губила връзка с мечтата си, изкривявайки я, едно друго момиче е вървяло в своята вярна посока.

Любомила Кривошиева (Falconess Bg) е “Дивите Животни“.

Любомила Кривошиева“Дивите Животни” помага на ранени, болни, закъсали диви животни, като крайната цел винаги е те да бъдат върнати към естествения им живот… когато е възможно.

Нейн проект е “Дари живот на птица и я освободи: Да закупим заедно соколи и сови от развъдници, да ги размножим и освободим тяхното поколение в дивата природа!” Вижте тук описанието.

В момента те, Любомила, Дивите животни и Дари живот на птица и я освободи, имат спешна нужда от средства за закупуването на военен фургон като “поне някакъв по-приличен подслон на мястото, което на което ще се размножават птиците по проекта.”

Моля ви, всички, които се чудят какво да направят за рождения ми ден. Или какво да ми подарят (и такива има : ))). Ако някой някога е имал идея да направи нещо хубаво за мен…

Моля ви, дарете за проекта!

Нали си спомняте: капка по капка – вир!

Миналата година си подарих този сайт. Тази ще си подаря мъничък принос “за да компенсираме поне малко изчезването на тези видове”.


Любомила може да намерите:

Falconess Bgвъв ветеринарна клиника “Добро хрумване” (сайт)
и на:
0884 76 45 94
087 839 8916
skype: falconesss
divitejivotnibg@gmail.com
lyubomila@gmail.com

Дарителската сметка е:
IBAN: BG03BUIB98881035863200
BIC: BIUB BGSF, СИБАНК АД
Фондация “Дивите животни”
PayPal: lyubomila@gmail.com

1466112_506199886159998_1796036081_n

 

Благодаря ви!!!

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Идея на фондация „Дивите животни“ е… любовна. Направо обична.

    Благодаря ти, мило конче. Ммммм! :)

Leave a Reply